Biotop is al in 1994 begonnen met het opbouwen van het Biotop partnernetwerk. Toen had de firma al tien jaar ervaring in het bouwen van natuurlijke zwemvijvers. Met de ondersteuning van het partnernetwerk is het gelukt om aan onze klanten een technisch uitgerijpt e producten aan te bieden welke aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Meer dan 6000 tevreden klanten spreken voor de kwaliteit van onze zwemvijvers en natuurzwembaden. Het partnernetwerk omvat bedrijven in Duitsland, Zwitserland, Nederland, België, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Bosnië-Hercegovina, Slovenië, Spanje, Griekenland, Israël en Nieuw-Zeeland.

Innovatie

De voortdurende verdere ontwikkeling van ons systeem staat bovenaan op het programma. Daarbij wordt altijd rekening mee gehouden dat er mét de natuur wordt gewerkt in plaats van ertegen. Op een intelligente manier gebruik maken, in plaats van misbruik maken, van de natuur is ons devies. Om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven wijzen wij het overmatig gebruik van techniek af. Onze uitvindingen worden graag nagemaakt maar de kwaliteit van het origineel blijft nog steeds ongeëvenaard, mede omdat wij het steeds verder blijven ontwikkelen. Deze voortrekkersrol bij innovaties maakt de Biotop groep tot marktleider.

Klanten

Uw wensen en behoeften staan voor ons voorop en gezamenlijk ontwikkelen wij en onze partners voor u uw droom zwemvijver of natuurzwembad. De verzorging van uw eigen zwemvijver of zwembad eindigt niet bij de voltooiing ervan. Als enige leverancier bieden wij een alles omvattend onderhoud en advies in de daarop volgende jaren. Wij blijven in nauw contact met u omdat wij zo een kans zien om uit de eerste hand de wensen van u als eigenaar te ervaren.

Concepten

Door zijn harmonieuze eenheid van zwembad en biotoop zorgt de zwemvijver voor ongestoord plezier. Geheel zonder chemische middelen, maar met veel fauna en flora. Haal de meest natuurlijke zaak ter wereld in uw tuin. Wij vertellen u hoe het gaat. Geen ander systeem kan u meer dan 6000 referenties bieden.

Toekomst

Tevreden klanten zijn ons bestaansrecht. Daarom blijven we ook in de toekomst werken aan ecologische en duurzame zwemvijvers en zwembaden. Dit doen we met gemotiveerde partnerbedrijven en goed opgeleide en zich verder ontwikkelende medewerkers. De Biotop groep blijft zich inzetten op uitstekende kwaliteit en een hoogwaardige uitstraling. Daarvan kunt u als klant alleen maar profiteren. Het kiezen van onze originele Biotop is op de lange termijn daarom de beste keuze.