Over onze zwemvijvers.

Door zijn harmonieuze eenheid van zwembad en biotoop zorgt de zwemvijver voor ongestoord zwemplezier. Geheel zonder chemische middelen, maar met veel fauna en flora. Haal de meest natuurlijke zaak ter wereld in uw tuin. Wij vertellen u hoe het gaat. Geen ander systeem kan u bijna 6000 bouwreferenties bieden. Laat u zich één daarvan tonen bij u in de buurt.

Over onze Living-Pool.

De idee van een zwembad met vitaal water staat al lang op het verlanglijstje van veel belangstellenden. Het samenspel van langdurig uitgeteste componenten van de zwemvijver en het blijven streven van onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling naar vernieuwingen, die tevens de natuur in acht nemen, heeft de Living-Pool voortgebracht, de perfecte symbiose van vijver en zwembad.

Over onze toekomst.

Tevreden klanten zijn onze toekomst. Een veelvoud van gemotiveerde partnerbedrijven zijn onze toekomst. Goed opgeleide en zich verder ontwikkelende medewerkers zijn onze toekomst. Het vasthouden aan ecologische principes is onze toekomst. De Biotop-groep werkt consequent aan de toekomst van de zwemvijver en eco-zwembaden omdat ze inzet op kwaliteit. Daarvan kunt u als klant alleen maar profiteren. Het kiezen van onze originele Biotop concepten is op lange termijn de beste keuze.