Uw nieuwe zwemvijver perfect geïntegreerd

De mooie, strakke vormen van een zwembad, maar dan gevuld met natuurlijk gefilterd water. Dat klinkt als een utopie? Niet met de natuurzwembaden van Biotop. Door de speciale filtertechniek hebben algen geen kans en geniet u van heerlijk helder zwemwater in uw eigen natuurzwembad.

Uw nieuwe Biotop zwemvijver is het perfecte rustpunt in uw tuin. Omringd door prachtig bloeiende planten en vrolijk fladderende vlinders vergeet u in uw zwemvijver even alle hectiek. Voor de filtering van het water worden geen chemicaliën gebruikt, dus u profiteert van het meest natuurlijke zwemwater. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel referenties tonen.

Uw nieuwe zwemvijver perfect geïntegreerd

Een zwemvijver bestaat uit twee gedeeltes: het zwemgedeelte en de regeneratiezone. In de regeneratiezone wordt het zwemwater op unieke biologische wijze gefilterd, zonder gebruik van chemicaliën. De planten in de regeneratiezone worden onder water gescheiden van het zwemgedeelte, zodat u geen plantenresten in uw zwemwater krijgt. Maar optisch vormt het één geheel, waardoor uw zwemvijver met haar speels gevormde oevers perfect in uw tuin past. En een rustig kabbelende beekloop maakt de natuurbeleving compleet.

 

De zwemvijver geeft een nieuwe dimensie

Een zwemvijver komt voor in vele vormen. Kiest u voor een klassieke zwemvijver? Of heeft u toch liever een modern design? Wat uw wens ook is, onze specialisten kunnen uw droom realiseren. Elke zwemvijver trekt veel nieuwe flora en fauna en creëert zo een nieuwe dimensie in de tuin. In elk seizoen biedt uw zwemvijver een ander schouwspel. Wereldwijd zijn er al ruim 6.000 Biotop zwemvijvers aangelegd, dus wij kunnen met recht zeggen dat wij voor elke tuin de perfecte oplossing kunnen bieden.

Unieke techniek heeft zich bewezen

Alle elementen van het unieke Biotop-systeem zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij garanderen de beste kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw Biotop zwemvijver. Het unieke systeem heeft slechts enkele technische componenten, waardoor technische problemen tot een minimum beperkt worden. Daarnaast zorgt dit voor een besparing op de energiekosten.

Een zwemvijver bestaat uit een zwemzone, een regeneratiezone, een fosfaat- en biofilter en een dompelpompput. Het fosfaatfilter en het biofilter zorgen voor biologische zuivering, zonder gebruik van chemicaliën. In combinatie met de regeneratiezone zorgen de filters voor kristalhelder natuurlijk water, zonder algen. De dompelpomp in de dompelpompput zorgt voor nagenoeg geruisloze circulatie van het water. Door de unieke bouw van de put is deze zeer onderhoudsvriendelijk en kan het geheel onder een vlonder worden ingebouwd.

Stap voor stap naar uw nieuwe zwemvijver

Het plezier van uw nieuwe zwemvijver begint al bij de voorbereiding. U nodigt één van onze zwemvijver adviseurs uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij spreken uw wensen door en u laat zien waar u uw nieuwe zwemvijver graag wilt hebben. Op basis van uw ideeën maken wij een conceptontwerp. Ook maken wij een kostenbegroting, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Goed opgeleide medewerkers zorgen er vervolgens voor dat uw nieuwe zwemvijver binnen de afgesproken tijd wordt opgeleverd. Na een korte aanloopfase, waarin het biologisch evenwicht zich instelt, kunt u volop genieten van uw nieuwe zwemvijver.

Bent u ook klaar voor uw eigen Biotop zwemvijver? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze dealers! Zij vertellen u graag meer over het unieke zwemvijver systeem van Biotop!

Accessoires voor uw nieuwe zwemvijver

Alles nog even rustig nalezen?

Brochure-zwemvijvers  Brochure-zwembaden